SEO & SEA

Voor een betere vindbaarheid met of zonder geld te spenderen aan online advertenties!

Optimaliseer je website voor Google en andere zoekmachines

Hogere posities halen in Google en andere zoekmachines zonder ook maar één advertentie daarbij te gebruiken? Dat kan!

Je kan de vindbaarheid van je website optimaliseren voor zoekmachines. Dit heeft allemaal te maken met content, linkbuilding en backsite optimalisatie. Chinees? We zorgen ervoor dat Google je website beter kan ‘lezen’ en dus toont aan relevante klanten.

SEO is echter een langzaam proces, soms kan het maanden duren eer je verschil ziet in je positie bij zoekmachines. Het is echter wel een duurzame manier om je positie op lange termijn te behouden!

Toch op zoek naar een snellere oplossing? Dan biedt SEA resultaat op korte termijn!

SEO: Search Engine Optimization

We starten met het optimaliseren van de structuur en technische elementen van je website, daarna brainstormen we ook samen over de ‘customer journey’: hoe zoeken klanten naar je? Aan de hand van deze brainstorm gaan we je website vullen met relevante trefwoorden (zoekwoorden) van je doelgroep.

Uiteindelijk kunnen we aan de hand van allerlei statistieken meten wat wel werkt en wat niet. Indien nodig kunnen we de strategie dan ook altijd bijsturen.

SEA: Search Engine Advertising

SEA is eigenlijk niets meer of niets minder dan online advertenties binnen zoekmachines. Maar je kan niet enkel bij Google adverteren, maar ook bij Facebook, Instagram en andere sociale kanalen. Ook hierbij help ik je verder!

We bespreken samen de advertentiecampagne en proberen het maximale uit elk budget te halen. Bij advertenties kan je namelijk kiezen hoeveel geld je wilt spenderen. We overlopen ook je campagnedoel: wil je meer naamsbekendheid, meer verkopen, meer telefoontjes? Alsook je doelgroep: wat zijn hun interesses, welke regio, leeftijd, geslacht? De campagne wordt ook opgevolgd en kan maandelijks bijgesteld en verbeterd worden.

Wil je je website optimaliseren voor google? Neem dan contact op om een intakegesprek vast te leggen!

vanaf €100,-

Wil je je eerste online advertentie opzetten? Neem dan contact op om een intakegesprek vast te leggen!

aangepast budget


Bruis je van nog meer unieke ideeën, maar staat deze niet opgesomt in de mogelijkheden hierboven? Je kan me altijd vrijblijvend contacteren voor een project op maat!


Laten we samen iets moois bouwen.