Webshop ontwikkelen

Verkoop je producten overal aan iedereen op elk tijdstip van de dag!

E-commerce is booming business! Tegenwoordig moeten steeds meer lokale handelaars opboxen tegen internetgiganten zoals bol.com of zalando. Maar jij hoort daar niet langer bij. Jij gaat de strijd aan, online!

Een winkel waar klanten altijd kunnen kopen? Dat betekend 24/7 omzet genereren, ook als je slaapt! Klinkt dat te goed om waar te zijn? Niet als je mij je webshop laat bouwen. Online zijn er tal van mogelijkheden!

Afhankelijk van alles gadgets die je bij je webshop wilt (denk hierbij aan voorgestelde producten die ook goed passen bij het product dat de klant op dat moment bekijkt, of onweerstaanbare promoties net voor de check out, etc) kan je kiezen voor verschillende pakketen: brons, zilver of goud. Ook de grootte van je webshop heeft te maken met je pakketkeuze.

Je kan een webshop opzetten voor effectieve producten (kleding, electronica, enz) of voor virtuele producten (e-book, online cursus etc). Online is alles mogelijk!

Overtuigd dat je een webshop nodig hebt? Maar geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Laat mij je helpen!

Brons

Je kiest voor brons als je voor een basis webshop gaat.

Silver

Wil je je klanten meer keuze bieden? Dan ga je voor het zilver pakket!

Gold

Zorgen dat je klanten niks te kort komen? Ga voor goud!

Max 150 producten

vanaf €600,-

Max 600 producten

vanaf €1 200,-

Vanaf 1 000 producten

vanaf €2 400,-


Bruis je van nog meer unieke ideeën, maar staat deze niet opgesomt in de mogelijkheden hierboven? Je kan me altijd vrijblijvend contacteren voor een project op maat!


Laten we samen iets moois bouwen.