Website bouwen

Je website is je meest krachtige communicatie-tool.
Het is jouw unieke connectie met de wereld!

Tegenwoordig is elk bedrijf online aanwezig. Sterker nog: als je klanten je niet online kunnen vinden, zijn ze minder geneigd om bij jou te kopen.

Een website geeft je bedrijf een professionele uitstraling en het is een platform waar je zelf altijd alle controle over zal houden (in vergelijking met social media platformen). Er zijn al veel social media platformen geweest en weer verdwenen (denk maar aan MySpace, Hives, MSN Messenger) en deze social media focussen meer en meer op 24 uur zichtbaarheid. Wat wil dat zeggen? Social Media wil altijd het meest relevante en recentste nieuws laten zien. Post je een bericht op Facebook dan is dit vaak maar 24 uur zichtbaar. Social Media is dus iets waar je elke dag actief op moet zijn om gezien te worden (en te blijven!). En wie weet hoe lang Facebook nog zal bestaan?

Daarom is een website ideaal! De inhoud en levensduur van je website heb je volledig zelf in handen en ook een oude pagina die je bv in 2014 online hebt gegooid kan je vandaag nog steeds terugvinden.

Overtuigd dat je een website nodig hebt? Maar geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Laat mij je helpen!

Basic website

De basic website bestaat uit 5 pagina’s. Meestal is dit een ‘home’, ‘over’, ‘diensten’, ‘contact’ en er is plaats voor een extra pagina. Dit is de ideale keuze voor beginnende bedrijven die klanten graag willen informeren over hun bestaan en werking zonder al te veel poespas. ‘Just basic!’

Je levert zelf beeldmateriaal en tekst aan voor je website. Deze worden wel geoptimalieerd voor je website (denk aan foto’s bijsnijden, teksten nalezen op schrijffouten etc).

Elk contact start met een eerste intakegesprek: hierin overleggen we wat jij verwacht en wat er mogelijk is binnen het budget. Waar nodig zal ik je bijstaan met professionele raad en de juiste strategische mindset!

Premium website

De premium website is eigenlijk een uitbreiding op de basic website. Kom je niet toe met 5 pagina’s? Dan breiden we dit uit naar het benodigde aantal. Wil je fancy effecten op je website? (tekst die verschijnt tijdens het scrollen, een telefoonnummer waarop je klikt en meteen kunt bellen vanop je smartphone, etc) Dan heb je nood aan een premium website!

Ik help je mee met het bedenken van catchy teksten die klanten motiveren om zaken met je te doen. Ook voor fotografie kan je bij mij terecht. We maken samen professionele foto’s die worden nabewerkt.

Upgrade je website!

Wil je meer uit je website halen? Dan kan je steeds je website upgraden!

Wil je een betere SEO zodat je hoger in de zoekresultaten van google komt? Dan herschrijf ik je teksten. Wil je graag een pakkende advertentie plaatsen in Google of op sociale media? Dan help ik je met het ontwerp en de strategie hierachter. Heb je al een tijdje een website maar doet hij niet wat je verwacht? Laat mij dan eens kijken naar het prestatievermogen en de gebruiksvriendelijkheid ervan. Op die manier wordt je website structureel beter en bereik je meer klanten die daadwerkelijk kopen!

Wil je starten met een kleine website? Neem dan contact op om een intakegesprek vast te leggen!

vanaf €300,-

Wil je starten met een professionele website? Neem dan contact op om een intakegesprek vast te leggen!

vanaf €500,-

Dit pakket is ook mogelijk als je al een bestaande website hebt! Meerdere upgrades mogelijk!

vanaf €30,-


Bruis je van nog meer unieke ideeën, maar staat deze niet opgesomt in de mogelijkheden hierboven? Je kan me altijd vrijblijvend contacteren voor een project op maat!


Laten we samen iets moois bouwen.